Mekanisk afrensning af glas/vinduer

Efter et nybyg eller ombygning er der ofte meget snavs efter byggeriet på dine glas. F.eks. spor af klistermærker, sugekopper, maling, limrester, fugemasse, mørtel, beton, oliefilm og lignende.

Det er vigtigt at glasset bliver mekanisk afrenset inden skaden bliver permanent.
Ved mekanisk afrensning af glas, forstås der den behandling af glasset der finder sted med en klik-skraber eller barberblad. Denne metode anvendes når en almindelig vinduespolering eller vask ikke er nok.

For at undgå skader på glassene anbefales det at lade en professionel udføre afrensningen da ”erfaring gør en stor forskel” Der gøres opmærksom på at opgaven udføres på kundens ansvar da vinduespudseren ikke påtager sig ansvaret for de ridser og fejl der bliver synlige efter afrensningen. Det er normalt at efter et byggeri eller renovering at der findes ridser på glassene der først bliver synlige efter at vinduerne er gjort rene. Det skyldes ikke vinduespudserens værktøj, da dette professionelle værktøj er fremstillet til at undgå netop dette problem.

Hvis man selv udfører afrensningen, er der større chance for at der opstår varige skader på glassene. Dette gælder især på hærdet glas, denne type glas er meget nemme at beskadige.

Vi gør naturligvis alt hvad vi kan for at undgå ridser og lignende.

Der gøres opmærksom på at mekanisk afrensning koster betydelig mere end en almindelig vinduespudsning, ofte 3-5 gange prisen.

Hans-Martin.dk står ikke inde for skader der er forsaget af:
Klistermærker, sugekopper, maling, limrester, fugemasse, mørtel, beton, oliefilm og lignende,  herunder skader på hærdet glas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ring nu
Kontakt os