Artikler

Vask af vinduer med udvendig solfilm

Solfilm og vinduespolering/vask er ikke en god løsning.

Vores erfaring viser tydeligt, at der desværre ikke rigtigt findes nogen typer af solfilm, der holder i længden. Hans-Martin.dk anbefaler, at man finder en alternativ løsning på problemerne med solen.

Har du eller får du monteret solfilm på udvendig side af dine glas, skal du informere Hans-Martin.dk om det.

Hvis ikke andet er aftalt, vasker vi vinduerne med vores vaskeanlæg.
Vi gør opmærksom på at eventuelle skader, ridser og lignende på solfilmen er Kundens eget ansvar og IKKE er dækket af Hans-Martin.dk.

Mekanisk afrensning af glas/vinduer

Efter et nybyg eller ombygning er der ofte meget snavs efter byggeriet på dine glas. F.eks. spor af klistermærker, sugekopper, maling, limrester, fugemasse, mørtel, beton, oliefilm og lignende.

Det er vigtigt at glasset bliver mekanisk afrenset inden skaden bliver permanent.
Ved mekanisk afrensning af glas, forstås der den behandling af glasset der finder sted med en klik-skraber eller barberblad. Denne metode anvendes når en almindelig vinduespolering eller vask ikke er nok.

For at undgå skader på glassene anbefales det at lade en professionel udføre afrensningen da ”erfaring gør en stor forskel” Der gøres opmærksom på at opgaven udføres på kundens ansvar da vinduespudseren ikke påtager sig ansvaret for de ridser og fejl der bliver synlige efter afrensningen. Det er normalt at efter et byggeri eller renovering at der findes ridser på glassene der først bliver synlige efter at vinduerne er gjort rene. Det skyldes ikke vinduespudserens værktøj, da dette professionelle værktøj er fremstillet til at undgå netop dette problem.

Hvis man selv udfører afrensningen, er der større chance for at der opstår varige skader på glassene. Dette gælder især på hærdet glas, denne type glas er meget nemme at beskadige.

Vi gør naturligvis alt hvad vi kan for at undgå ridser og lignende.

Der gøres opmærksom på at mekanisk afrensning koster betydelig mere end en almindelig vinduespudsning, ofte 3-5 gange prisen.

Hans-Martin.dk står ikke inde for skader der er forsaget af:
Klistermærker, sugekopper, maling, limrester, fugemasse, mørtel, beton, oliefilm og lignende,  herunder skader på hærdet glas.

Hvordan virker et vaskeanlæg?

YouTube video

Vores vaskeanlæg giver perfekt vinduespudsning, netop fordi det anvendte vand er behandlet vand.

Det behandlede vand er helt rent, hvilket betyder, at det renses for kalk og andre stoffer, der nemt vil give dine vinduer striber og kalkmærker.

Derfor undgår du nemmere striber eller rester af sæbe og snavs på dine vinduer, når dine vinduer er vasket med et vaskeanlæg.

Vores vaskesystem giver også mulighed for at vaske svært tilgængelige steder.

Med vores mobile vaskeanlæg og lange teleskopstænger kan vi pudse dine vinduer, udhæng, facader, solpaneler og lignende.
Vi kan gøre dette op til en højde på 16 meter.

Er du ikke interreseret i det moderne fis, så pudser vi også på tradionelt vis ☺️!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Lad os give dig perfekte vinduer, så du får mere tid til dig og din familie.

Fjern effektivt alger fra beton

YouTube video

Denne korte video viser kort hvor effektivt vi med en højtryksrenser og de naturvenlige midler fjerner alger fra beton, i dette tilfælde er det en havebænk med jern skellet, som bliver som ny.

Filmen vises i 2x hastighed.

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om hvordan vores højtryksrens kan forvandle din beton eller fliser.

Ring nu
Kontakt os