Artikler

Vi søger ny medarbejder til rengøring omkring Højmark

Jobbet

Vi søger i øjeblikket en rengøringsassistent til rengøring hovedsageligt i og omkring Højmark. Vi har brug for at du kan arbejde fra kl. 5 morgen, 5 dage inklusiv fredag eftermiddag, og ca. 20 timer pr. uge. Der vil kunne tilbydes flere timer med tiden, hvis det ønskes. Du vil indgå i et team sammen med 2 andre kvinder.

Vi forventer

God erfaring er meget velkommen, men endnu vigtigere forventer vi et godt samarbejde, din alder er ikke så vigtig, hvis bare du kan udføre dit arbejde tilfredstillende, og har godt humør.

Om os

Firmaet blev oprette i Himmerland i 1993.  Siden 1995 har vi arbejdet i Ringkøbing og omegn. I dag består firmaet at Hans-Martin og 7 medarbejdere hvoraf de fleste kan ses på denne side.

Kontakt os

Hvis stillingen har skabt din interesse, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os på telefon 40 21 12 00 eller til email info@hans-martin.dk eller via nedenstående formular.


  * Alle felter skal udfyldes

  Hvordan virker et vaskeanlæg?

  YouTube video

  Vores vaskeanlæg giver perfekt vinduespudsning, netop fordi det anvendte vand er behandlet vand.

  Det behandlede vand er helt rent, hvilket betyder, at det renses for kalk og andre stoffer, der nemt vil give dine vinduer striber og kalkmærker.

  Derfor undgår du nemmere striber eller rester af sæbe og snavs på dine vinduer, når dine vinduer er vasket med et vaskeanlæg.

  Vores vaskesystem giver også mulighed for at vaske svært tilgængelige steder.

  Med vores mobile vaskeanlæg og lange teleskopstænger kan vi pudse dine vinduer, udhæng, facader, solpaneler og lignende.
  Vi kan gøre dette op til en højde på 16 meter.

  Er du ikke interreseret i det moderne fis, så pudser vi også på tradionelt vis ☺️!

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  Lad os give dig perfekte vinduer, så du får mere tid til dig og din familie.

  Fjern effektivt alger fra beton

  YouTube video

  Denne korte video viser kort hvor effektivt vi med en højtryksrenser og de naturvenlige midler fjerner alger fra beton, i dette tilfælde er det en havebænk med jern skellet, som bliver som ny.

  Filmen vises i 2x hastighed.

  Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om hvordan vores højtryksrens kan forvandle din beton eller fliser.

  Ring nu
  Kontakt os